Festsko - køb fine pumps og stiletter

Pumps og stiletter - de fineste festsko

Der er nogle sko typer, som er mere populære end andre, og i dag er det især pumps og stiletter, som har en helt speciel plads i mange kvinders hjerter. Måske er det fordi de findes i så mange forskellige designs, i et utal af farver og mønstre og med forskellige højder på hælene.

Pumps og stiletter er klassikere indenfor damesko, og disse slags sko er et absolut must haves for alle kvinder. Pumps og stiletter er udformede på den måde, at de slynger sig om foden og giver kvinder en ret, slank og feminin holdning.

Historisk set er pumps og stiletter to forskellige sko typer, men de har mange fælles træk. Det er grunden til, at de to udtryk i dag mere eller mindre er smeltet sammen, og der er ikke mange kvinder, som faktisk kender forskellen på pumps og stiletter.

Pumps og stiletter findes i utrolig mange designs, farver og materialer. Du finder alt - lige fra de feminine og enkle modeller til de mere trendy og party inspireret,  fra flotte modeller med høje hæle og til elegante modeller med medium høje hæle. Så enhver kvinde kan finde pumps, der passer til lige netop hendes stil og smag. Nogle ønsker højhælede modeller, andre foretrækker en lavere hæl, som de føler sig sikker og mere behagelig i.
De ensfarvede pumps/stiletter med en mellemhøj hæl er perfekt til hverdagen, hvorimod du vel ikke kan undvære de superflotte højhælede modeller til at vise frem til festen eller shoppeturen med veninderne!

Kendetegnet ved stiletter er:

  • En høj, tynd og spids hæl
  • Smalle og tæt siddende i siderne
  • De er åbne i ryggen
  • De spændes eller snøres fast til foden
  • De har en spids snude

Pumps kendetegnes med:

  • En lukket ryg, som støtter kvindens hæl
  • De er stropløse og uden snørebånd eller anden form for fastgørelse
  • De er lette at hoppe i, og de sidder løst og behageligt til om foden
  • De har en rund snude
  • Moderne pumps kan være med snøre eller spænder - ikke af praktiske årsager, men mere til pynt

Det bedste ved pumps og stiletter er, at de kan kombineres med stort set alle outfits. Kjoler, bukser og jeans - alle slags tøj (dog ikke sportstøj) ser godt ud med pumps og stiletter, og de tilføjer dit outfit et ekstra elegant tvist. Pumps kan for eksempel være helt ideelle, hvis du ønsker et elegant og klassisk look, men samtidigt frygter at bliver overdressed. Så hopper du bare i dine lækreste jeans og dine ynglings stiletter, og dermed har du et elegant men casual look. 

Festkjoler - opdag festtøj mode for kvinder. Køb festtøj online, bl. andet fantastiske cocktailkjoler, elegange gallakjoler, festsko, festtoppe & festbluser. Følg Partydress.dk festtøj guide. Festkjoler mode - smukke og elegante festkjoler, festtoppe, festbluser. Festsko mode, smarte sko til fest. Shop festtøj til kvinder online.

Festkjole, partykjole, aftenkjole - en kjole, som sikrer dit strålende look til festen. En kjole, der giver dig den dejlige følelse, at du er en festdronning!

Du kan aldrig ha’ for mange festkjoler, og det er okay at elske mere end en! Find de smukkeste festkjoler samlet på én side!
Leder du efter din drømme festkjole, sød festbluse eller fantastiske festsko? På Partydress.dk finder du alt i festtøj! Se den største udvalg af festkjoler - cocktailkjoler, gallakjoler, konfirmationskjoler, studenterkjoler, selskabskjoler - ja, festkjoler til alle anledninger fra flere online butikker - samlet et sted! De fineste festkjoler, festtoppe og festbluser, festsko samt smykker til fest findes her på siden.
Inviteret til noget særligt? Vælg mellem skønne, romantiske og elegante kjoler - match med lækre sko og smykker og gør dig klar til at blive festens midtpunkt! Køb festtøj online.

Tags: festkjoler, festkjole, aftenkjole, smukke festkjoler, køb festkjole, festtøj, festsko

Copyright © 2014-2017 Partydress.dk | KONTAKT